Om os

Med over 25 års erfaring indenfor beklædningsdesign og skrædderkunsten begynder vi processen ved konstruktionen, som er kjolens fundament. Hver kjole bliver tilpasset til kundens individuelle mål, hvad enten den udvælges fra sortimentet eller konstrueres fra bunden efter kundens ønske.

Hos os behøver du ikke at være ude et halv år inden kjolen skal være klar. Grundet vores høje effektivitet og det at vi står bag fremstillingen af kjolen, tager fremstillingsprocessen samt diverse prøvninger af kjolen sammenlagt et par måneder. For os er det især vigtigt at kjolen har den perfekte pasform, på den dag den skal bruges og da kroppens proportioner kan ændre sig op til dagen, råder vi vores kunder at have den sidste tilretning samt prøvning så tæt på den store dag som muligt.

Materialerne vi benytter til kjolerne er af høj kvalitet og vi gør meget ud af, at det både ses og mærkes. For at understøtte det unikke og den kærlighed vi lægger i skabelsen af hver kjole, laver vi højst to i samme metervare. Det er vigtigt for os at kjolerne er komfortable og ikke mindst, at de giver dig en følelse af at være speciel.